Des de Computerbages, amb mes de 10 anys d’experiència en Administració de Sistemes Informàtics i Integració d’equips basats en IP, tenim una metodologia de treball única que ens permet assolir els nostres objectius: Excel·lència en tot el que fem, una relació amb clientes a Llarg Termini, una Estabilitat dels equips tècnics que treballen amb cada client, i la Simplicitat de les nostres solucions.


Assessorament IT

Serveis Professionals.

Com a empresa especialitzada en comunicacions IP i serveis informàtics, som la millor opció per acompanyar-vos en la cura de les vostres infraestructures tecnològiques.

Tant en la implantació de nous equips, com en el manteniment dels actuals, en la previsió de millores de la vostra estructura, sempre us donarem la resposta més adient a les vostres necessitats.

 


Telefonia IP

Centrals Telefòniques per a empreses.

Amb les xarxes IP multiservei (per dades, veu i imatge) podem migrar els sistemes tradicionals de veu a plataformes IP, amb un augment de prestacions i al mateix temps reducció de costos.


Servei Tècnic

Instal·lació, reparació, manteniment…

Som especialistes, ens cuidem de que la instal·lació del vostre equipament no representi un maldecap per vosaltres.

Reparem i tenim cura dels vostres dispositius.

Fem manteniment reactiu i, sobretot, proactiu. Gracies al nostre sistema de monitoratge podrem preveure la fallada d’un dispositiu abans que us en doneu compte.

 


La FILOSOFIA de Computerbages

Des del començament, la FILOSOFIA de Computerbages ha estat que quan una cosa fos bona per als nostres clients, també ho seria per a Computerbages i a l’inrevés. Això crea una connexió especial, ja que encreuem el nostre futur amb el dels nostres clients.

Si aconseguim d’explicar aquesta FILOSOFIA, que hem resumit en els següents punts, serà el començament d’un llarg camí plegats.

Buy Nolvadex Uk Paypal Scam rating
5-5 stars based on 104 reviews
Para este último padecimiento se utilizan –además de los antiespasmódicosdrogas de acción local como la trimebutina

Himplasia Price In India

Para este último padecimiento se utilizan –además de los antiespasmódicosdrogas de acción local como la trimebutina. Aids, arteries and engineering, epidemics and entrepreneurs. Establecer líneas de investigación en farmacoepidemiología y fármacoeconomía, como mecanismos de promoción del uso adecuado de los medicamentos

Do I Need A Prescription For Voltaren Tablets

Establecer líneas de investigación en farmacoepidemiología y fármacoeconomía, como mecanismos de promoción del uso adecuado de los medicamentos. Igual ocurre con los jefes de compra de las instituciones. Aparece la dacarbazina, agente alquilante no clásico. La gente estaba feliz, la victoria se había logrado con sus aportes. 18 del 24 de enero de 1989 Buy Nolvadex Uk Paypal Scam publicado el 2 de junio de 1989. Encontrado en los suelos de Borneo e Indiana, el S. Le siguieron la amfotericina B (1958) y la mepartricina (1975). Es una buena fuente de ingresos Buy Nolvadex Uk Paypal Scam permanente e inagotable. En el genoma hay áreas muy pobladas y otras muy despobladas. 4.536 del 9 de diciembre de 1996, del Ministerio de Salud. El plan de estudios comprende las siguientes materias. La llaman Trinitrina para no asustar al público...”. Recordemos a la mandrágora Buy Nolvadex Uk Paypal Scam la que tenía aspecto de mujer. Enfermedades bacterianas Buy Nolvadex Uk Paypal Scam la gran conquista el siglo. La minociclina y la doxiciclina aparecieron posteriormente. Plantas y remedios medicinales (De Materia Medica). Para esta última indicación se consolidó la prazosina, un antihipertensivo alfabloqueador. En 1968 se introdujo el salbutamol Buy Nolvadex Uk Paypal Scam agonista adrenérgico b2.

Le siguieron el lansoprazol (1991) y el pantoprazol (1994). Luz M: Ancient medicine and philosophy, twin professions. Se señala la función de la serotonina como neurotransmisor. Se salvó”.Como expectorante recomendaba el autor: ..

Cialis Canandien

Se salvó”.Como expectorante recomendaba el autor: ... 4) Aislar el mismo organismo de la nueva víctima enferma. De allí surgió la “Materia Medica” de Teofrasto y de Dioscòrides. La clorpromazina -análogo de la prometazina antihistamínicase presentó entonces como un agente antipsicótico

Glucophage 1000 Mg Price

La clorpromazina -análogo de la prometazina antihistamínicase presentó entonces como un agente antipsicótico. Luego adquirió la empresa norteamericana Marion Merrell Dow. En cambio el suero por él aplicado era eficaz e inocuo.

Visió a llarg termini

Vendre una vegada és fàcil. Mantenir un client durant molts anys… és el nostre repte.

El nostre múscul econòmic no són els grans projectes, encara que també els tenim, sinó les Pimes que constitueixen la gran majoria dels nostres clients.
En les Pimes, a diferència de les multinacionals, tant l’empresari com el responsable d’informàtica pensen estar en l’empresa durant molt temps. I pensen en col·laboracions duradores amb els seus proveïdors.
Això, tan simple però tan important, ens permet una conclusió que molts dels nostres competidors encara no han estat capaços de veure i això els desorienta:
Un servei correcte, un preu competitiu i les necessitats de les Pimes (tenir el mateix proveïdor molts anys) i les de Computerbages (tenir a un client molts anys) es trobaran alineades.

Buy Vermox Online Ukulele

Complicitat

Complicitat, Responsabilitat, Confiança… actuar com si els clients fóssim nosaltres, els que no es bo per a nosaltres no ho desitgem per als nostres clients.

Clarament ha d’existir una relació de complicitat entre Computerbages i els clients, tots hem d’estar compromesos en la solució final.
Estem organitzats i estructurats per posar les coses fàcils als nostres clientes i així poder afrontar amb major facilitat les demandes del seu entorn.
Responsabilitat per a triar sempre la millor opció per al client, salvaguardar els seus interessos per sobre dels nostres.
La confiança es la base de una relació comercial duradora, considerem als nostres clients com el mes gran del nostre actiu.

Cheapest Generic Viagra Ukrainian

Estabilitat

Si promets una visió a llarg termini… has de ser capaç que l’equip sigui estable.

Massa freqüentment veiem a altres proveïdors proclamar “el client és el més important” però després en la realitat envien assessors comercials que venen el que poden (no sempre pensant en el client) i després ràpidament són substituïts. A més l’equip tècnic té un interès nul en la qualitat doncs mai tornarà a veure al client.

En canvi a Computerbages, d’acord amb la nostre filosofia, les persones que tracten amb cada client són les mateixes, de manera que el futur d’aquestes persones i el dels clients està íntimament lligat.

Per a mantenir al mateix client molts anys, l’equip de persones que l’atenen ha de ser el mateix.

Cheap Sabian Cymbalta Pack Saddle Worm

Excel·lència

La perfecció en la configuració d’equips és un plaer només comparable a una orquestra en la qual tots els instruments estan totalment afinats.

El domini de la Tecnologia que utilitzem exigeix esforç, tant en formació com en experiència.
No és un camí fàcil i suposa moltes hores d’estudis i certificacions.
No obstant això, al finalitzar cada muntatge i veure com els bits fluïxen en la xarxa, cadascun amb la seva missió (senyalització, transport, ICMP, etc), i veure com les infraestructures del client funcionen a la perfecció… és una sentiment d’harmonia difícil d’expressar, com el d’una orquestra simfònica amb totes les seves notes en perfecte ordre.