A mesura que les línies xDSL (ADSL, SDSL, Fibra Òptica) evolucionen cap a un major ample de banda, i augmenta la disponibilitat de connexions a Internet, les solucions al núvol (Cloud) esdevenen una possibilitat real.
Computerbages ofereix suport a clients per escollir i implantar la millor solució per a cada necessitat, tenint en compte:
Les necessitats d’informació, si només es limiten a compartir arxius, calendaris i contactes, des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu, una solució d’evolució dels servidors FTP pot ser l’adequada.
Les solucions de Virtualització de Servidors no només transformen la disponibilitat (redundància i temps funcionant) i la protecció, sinó que també permetran accedir a les solucions corporatives des de qualsevol lloc.
Finalment, algunes solucions proporcionen sincronització d’arxius i d’escriptoris, de manera que un usuari pot treballar offline i actualitzar les dades amb els quals ha treballat quan torna a estar connectat.

Where Can I Buy Viagra Yahoo Answers

Astrazeneca Crestor Discount Card, Buy Generic Clomid Australia

Com Integradors, una de les tecnologies en què estem certificats és Google Apps, una forma econòmica de treballar en un entorn Cloud.
Per 4 € mensuals cada usuari (pla bàsic) disposa de:

 • Adreces de correu electrònic empresarials (nombre@tuempresa.com)
 • Videotrucades i trucades de veu
 • Calendaris online integrats
 • 30 GB d’emmagatzematge en línia per a la sincronització i l’ús compartit d’arxius
 • Programes per a processament de text, fulls de càlcul i presentacions en línia
 • Creació de llocs de projectes amb facilitat
 • Controls de seguretat i d’administració
 • Assistència ininterrompuda per telèfon i correu electrònic

Per 8€ mensuals cada usuari (pla il limitat) pot disposar a més de:

 • Emmagatzematge il·limitat (1 TB per usuari si hi ha menys de 5 Usuaris)
 • Controls avançats d’administració per Drive.
 • Informació sobre l’ús compartit i el contingut de Drive obtinguda mitjançant auditories i informes.
 • Google Vault per eDiscovery funciona per correus electrònics, gats, documents i arxius.
 • Cerca i exportació a diferents formats amb facilitat.
 • Arxiu de tots els correus electrònics enviats per l’empresa.
 • Establiment de polítiques de retenció de missatges.
 • Realització i aplicació de retencions de litigis en safates d’entrada.

Com Integradors, estem certificats en Oficce 365, que ofereix una solució Cloud orientada als usuaris habituats a les eines de Microsoft, sobretot a les de la gamma d’aplicacions Office.

En un primer lloc disposem de les eines d’Office online, des de qualsevol dispositiu, i accessibles amb una connexió a Internet.

El segon paquet és el correu electrònic, ampliat amb la gestió de la Missatgeria Instantània, Xat i gestió de presència.

Sharepoint proporciona una plataforma de col·laboració empresarial, que permet compartir documents que s’editen i manipulen amb la mateixa tècnica que els ja familiars eines de Microsoft.

Lync és la solució de Comunicacions Unificades, on disposem de les comunicacions de veu i de vídeo, integrades amb Exchange, de manera de buscar contactes i trucar esdevé una tasca fàcil, així com integrar la missatgeria vocal en el nostre sistema.

VDI és un concepte que es refereix a la Virtualizazació d’Escriptoris.

Les sigles corresponen a Virtual Desktop Infraestructure (en algunes ocasions Virtual Desktop Interface), i ens permeten disposar del nostre escriptori accessible des de qualsevol lloc i amb qualsevol tipus de dispositiu.

La gestió dels VDI es realitza a través d’un Hipervisor, un terme creat per IBM a 1965, que permet a un servidor ubicat en un CPD (normalment en Data Center) gestionar i administrar tots els ordinadors virtualitzats disponibles.

Entre els programaris que permeten VDI estan VMWare Client, Microsoft i també eyeOS.

Allotjament d’Aplicacions, des de servidors web a aplicacions basades en OPEX (Despeses Operacionals) en lloc de CAPEX (Despeses de capital), és a dir, que en lloc d’invertir capital, que en un entorn competitiu complex és difícil ja que no es pot garantir l’estabilitat de les empreses a mig termini, es paga un cost mensual per la disponibilitat de l’aplicació.

Xarxes de Dades, amb una xarxa de Fibra Òptica pròpia, gestió i monitorització del servei, permeten des accés a Internet fins a VPN (Xarxes privades virtuals) gestionades.

Cal remarcar la xarxa en anell de Colt Telecom que ens permet disposar de seguretat i fiabilitat (baixa taxa de fallades) gràcies a un doble recorregut de la xarxa de Fibra Òptica.