A mesura que les línies xDSL (ADSL, SDSL, Fibra Òptica) evolucionen cap a un major ample de banda, i augmenta la disponibilitat de connexions a Internet, les solucions al núvol (Cloud) esdevenen una possibilitat real.
Computerbages ofereix suport a clients per escollir i implantar la millor solució per a cada necessitat, tenint en compte:
Les necessitats d’informació, si només es limiten a compartir arxius, calendaris i contactes, des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu, una solució d’evolució dels servidors FTP pot ser l’adequada.
Les solucions de Virtualització de Servidors no només transformen la disponibilitat (redundància i temps funcionant) i la protecció, sinó que també permetran accedir a les solucions corporatives des de qualsevol lloc.
Finalment, algunes solucions proporcionen sincronització d’arxius i d’escriptoris, de manera que un usuari pot treballar offline i actualitzar les dades amb els quals ha treballat quan torna a estar connectat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

logo Plastic petit

Solucions CLOUD

Com Integradors, una de les tecnologies en què estem certificats és Google Apps, una forma econòmica de treballar en un entorn Cloud.
Per 4 € mensuals cada usuari (pla bàsic) disposa de:

 • Adreces de correu electrònic empresarials (nombre@tuempresa.com)
 • Videotrucades i trucades de veu
 • Calendaris online integrats
 • 30 GB d’emmagatzematge en línia per a la sincronització i l’ús compartit d’arxius
 • Programes per a processament de text, fulls de càlcul i presentacions en línia
 • Creació de llocs de projectes amb facilitat
 • Controls de seguretat i d’administració
 • Assistència ininterrompuda per telèfon i correu electrònic

Per 8€ mensuals cada usuari (pla il limitat) pot disposar a més de:

 • Emmagatzematge il·limitat (1 TB per usuari si hi ha menys de 5 Usuaris)
 • Controls avançats d’administració per Drive.
 • Informació sobre l’ús compartit i el contingut de Drive obtinguda mitjançant auditories i informes.
 • Google Vault per eDiscovery funciona per correus electrònics, gats, documents i arxius.
 • Cerca i exportació a diferents formats amb facilitat.
 • Arxiu de tots els correus electrònics enviats per l’empresa.
 • Establiment de polítiques de retenció de missatges.
 • Realització i aplicació de retencions de litigis en safates d’entrada.

Com Integradors, estem certificats en Oficce 365, que ofereix una solució Cloud orientada als usuaris habituats a les eines de Microsoft, sobretot a les de la gamma d’aplicacions Office.

En un primer lloc disposem de les eines d’Office online, des de qualsevol dispositiu, i accessibles amb una connexió a Internet.

El segon paquet és el correu electrònic, ampliat amb la gestió de la Missatgeria Instantània, Xat i gestió de presència.

Sharepoint proporciona una plataforma de col·laboració empresarial, que permet compartir documents que s’editen i manipulen amb la mateixa tècnica que els ja familiars eines de Microsoft.

Lync és la solució de Comunicacions Unificades, on disposem de les comunicacions de veu i de vídeo, integrades amb Exchange, de manera de buscar contactes i trucar esdevé una tasca fàcil, així com integrar la missatgeria vocal en el nostre sistema.

VDI és un concepte que es refereix a la Virtualizazació d’Escriptoris.

Les sigles corresponen a Virtual Desktop Infraestructure (en algunes ocasions Virtual Desktop Interface), i ens permeten disposar del nostre escriptori accessible des de qualsevol lloc i amb qualsevol tipus de dispositiu.

La gestió dels VDI es realitza a través d’un Hipervisor, un terme creat per IBM a 1965, que permet a un servidor ubicat en un CPD (normalment en Data Center) gestionar i administrar tots els ordinadors virtualitzats disponibles.

Entre els programaris que permeten VDI estan VMWare Client, Microsoft i també eyeOS.

Allotjament d’Aplicacions, des de servidors web a aplicacions basades en OPEX (Despeses Operacionals) en lloc de CAPEX (Despeses de capital), és a dir, que en lloc d’invertir capital, que en un entorn competitiu complex és difícil ja que no es pot garantir l’estabilitat de les empreses a mig termini, es paga un cost mensual per la disponibilitat de l’aplicació.

Xarxes de Dades, amb una xarxa de Fibra Òptica pròpia, gestió i monitorització del servei, permeten des accés a Internet fins a VPN (Xarxes privades virtuals) gestionades.

Cal remarcar la xarxa en anell de Colt Telecom que ens permet disposar de seguretat i fiabilitat (baixa taxa de fallades) gràcies a un doble recorregut de la xarxa de Fibra Òptica.